Brein en Welzijn

Brein en Welzijn

Welkom bij Praktijk voor Psychologie, Brein en Welzijn in Enschede en Almelo!
Brein & Welzijn biedt sinds 2001 psychologische zorg aan kinderen en volwassenen.

Bent u op zoek naar professionele psychologische begeleiding en ondersteuning in Enschede of Almelo? Bij Praktijk voor Psychologie, Brein en Welzijn staan wij klaar om u te helpen op uw reis naar emotioneel welzijn en psychologische gezondheid.

Onze toegewijde professionals, waaronder ervaren psychologen en orthopedagogen, bieden een breed scala aan diensten voor individuen, stellen en gezinnen. Bij Praktijk voor Psychologie, Brein en Welzijn geloven we in het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin u zich op uw gemak voelt om uw uitdagingen te delen en te overwinnen.

Onze praktijken  hebben zich gespecialiseerd in de neurofeedback, maar ook hebben wij ruime ervaring in andere therapievormen zoals b.v. EMDR, rouwverwerking, relatie- en gedragstherapie, EFT en ACT. 

Wij werken ook als bedrijfspsychologen voor grote en kleinere ondernemingen.

Klantvriendelijkheid, snelle diagnostiek en goede behandeling staan hoog in ons vaandel.

Elke behandeling in Enschede en Almelo wordt uitsluitend uitgevoerd door een erkend psycholoog en/of gedragswetenschapper/ orthopedagoog.

Wij zijn dan ook NVPA, NFG, SCAG en RBCZ gecertificeerd, ook zijn er  psychologen-NIP bij ons werkzaam.
Onze orthopedagoog is  aangesloten bij het SKJ en NVO.
Hierbij hebben we ook een KIWA kwaliteitskeurmerk.
Onze bijscholingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij zijn verplicht de meldcode huiselijk geweld/ kindermishandeling na te leven.

Bij ons zijn werkzaam:
Susan Bertram (directeur/psycholoog)

Nikki Binnenmars (psycholoog)
Jasmijn Boddéus (psycholoog)
Luc Haven (orthopedagoog)

Neurofeedback, ook wel EEG-biofeedback genoemd is een training van de hersenen, waardoor je meer van je eigen vermogens beschikbaar krijgt en tevens emotionele stabiliteit.

EMDR is een bewezen effectieve therapie voor het verwerken van trauma`s en overige schokkende gebeurtenissen.
Deze kunnen zich uitten in diverse lichamelijke, psychische emotionele klachten.

 

 

 


Waar we voor staan:

Bij Praktijk voor Psychologie, Brein en Welzijn met locaties in Enschede en Almelo geloven we in het belang van mentaal welzijn en bieden we professionele psychologische diensten in de regio's Enschede en Almelo. Onze praktijk, opgericht met een passie voor het bevorderen van emotionele gezondheid, huisvest ervaren psychologen en orthopedagogen die klaar staan om u te ondersteunen op uw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Onze Kernwaarden:

Betrokkenheid: Onze professionals zijn sterk betrokken bij het welzijn van onze cliënten. We luisteren actief naar uw verhaal en zetten ons in voor het begrijpen van uw unieke behoeften.

Deskundigheid: Met uitgebreide ervaring en expertise in verschillende gebieden van de psychologie, zijn onze professionals toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en begeleiding.

Persoonlijke Aandacht: Wij begrijpen dat geen twee individuen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering, waarbij we samen met u werken aan doelgerichte behandelplannen.

Onze Diensten:

Psychologische Begeleiding: Onze ervaren psychologen bieden ondersteuning bij uiteenlopende uitdagingen, waaronder stress, angst, depressie, en meer.

Orthopedagogische Begeleiding: Onze orthopedagogen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en adolescenten met gedragsproblemen, leerproblemen en ontwikkelingsstoornissen.

Relatietherapie: Voor stellen die worstelen met communicatie en verbinding bieden wij relatietherapie om de relatie te versterken en problemen op te lossen.

Onze Locaties:

Met vestigingen in Enschede en Almelo zijn we gemakkelijk bereikbaar voor cliënten in de regio. Onze praktijken bieden een rustige en vertrouwde omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen.

Bent u op zoek naar een psycholoog in Enschede of Almelo? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontdek hoe Praktijk voor Psychologie, Brein en Welzijn u kan ondersteunen op uw reis naar emotioneel welzijn en persoonlijke groei.