NVPA

NVPA

Therapeuten die lid zijn van het NVPA voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zij beschikken over een afgeronde en erkende HBO of universitaire opleiding, een gedegen specialisatie d.m.v. een therapeutische vakopleiding en ruime ervaring. Bovendien houden zij hun vakkennis up-to-date door bijscholing. U mag verwachten dat zij zich houden aan de richtlijnen voor het voeren van een praktijk. Bij aanvang van de behandeling wordt een behandelovereenkomst opgesteld. Zo zorgt de NVPA dat uw begeleiding in vertrouwde en professionele handen is.

Het NVPA is een veelzijdige, dynamische en professionele beroepsvereniging voor therapeuten / counselors die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg. Zij richt zich vooral tot de goed opgeleide counselors en therapeuten die, hoe verschillend ze ook werken, samen willen blijven zoeken naar wat hen verbindt, en naar waar het in hun leven en werken met mensen echt om gaat. Professionele deskundigheid, kennis van de menselijke levensloop als zinvol gebeuren en ervaringsdeskundigheid, zijn nog steeds belangrijke uitgangspunten binnen het NVPA.

Vanuit haar ideële doelstellingen zet het NVPA zich al ruim 35 jaar in voor een pluriforme integrale gezondheidszorg en voor haar leden; professionele hulpverleners die zich in haar uitgangspunten herkennen.

Susan Bertram is ingeschreven bij het NVPA
Ons lidmaatschaps nummer is bij de NVPA: 100570

Nederlandse vereniging gezondheidszorg

Nederlandse vereniging gezondheidszorg


De NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) is opgericht in 1986 en ondersteunt professionals in het psychosociale werkveld, zodat zij zich puur kunnen richten op de zorg voor de cliënt of patiënt. De NFG houdt zich bezig met alles eromheen. Zo onderhoudt de NFG intensief contact met de verschillende zorgverzekeraars, de koepelorganisaties en de politiek om het werkklimaat te blijven verbeteren. Verbetering voor de hulpverlener, maar ook voor diegene die hulp zoekt.

Susan Bertram is ingeschreven bij de NFG
Registerlid VPMW Registratienummer: 7685

RBCZ

RBCZ

Bij RBCZ kunt u via het RBCZ-register een therapeut vinden die:

- een opleiding op  minimaal HBO niveau gevolgd heeft
- lid is van een beroepsvereniging
- verplichte nascholing volgt
- onderhevig is aan een onafhankelijk tuchtrecht

 

Licentiecode:204034R

Het NIP

Het NIP

 

 

 


 

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is met ruim 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. 
De vereniging behartigt de belangen van haar leden en biedt hen een platform voor het uitwisselen van kennis. 
Daarnaast bevordert het NIP de psychologiebeoefening in het algemeen. 

We zijn niet ingeschreven bij het neurofeedbackregister van het NIP!
Een algemeen psycholoog NIP (universitair geschoold)

Inschrijving NIP
Jasmijn Boddéus
Nikki Binnenmars